torstai 10. maaliskuuta 2016

Tämä ei ole maksettu mainos

Kävin kauppareissun Lidlissä koulun jälkeen, lista oli pitkä ja kasseja kolme. Kassalla loppusumma 50€ kieppeillä, kasseissa viikon ruoat. Kepein askelin ja hyvillä mielin kipittelin autolle. Loppusumma olisi ollut vielä pienempi, jos en olisi langennut Puhdistamon viherjauheeseen, sillä niitäkin saa nyt Lidlistä! 

Mitä me sitten sieltä ostelemme? Entä onko jotain, mitä täytyy hakea muualta?

Ostamme ehdottomasti eniten hevi-osaston tuotteita. Salaattien valikoima, hinta ja laatu ovat mielestäni oikein loistavat, ei tarvitse lähteä kotiin pelkän jääsalaattipussin kanssa. Hedelmät ja vihannekset ovat muihin kauppohin verrattuna kaikista halvimpia, mutta myös todella laadukkaita. Tuoretta, luomulaatuista inkivääriä, avocadoja, parsakaalta, bataattia, limeä.. Mitä vain! Arkea helpottavien asioiden fanina tunnustan myös nauttivani suuresti siitä, että tuotteita ei tarvitse itse punnista.

Kärryihin lastataan myös lohta, rotukarjan naudanjauhelihaa, raejuustoa, parmesaania, täysjyväspaghettia, puuroriisiä, kaurahiutaleita, kahvia, etikkaa (huuhteluaineeksi), talous- ja vessapaperia, pähkinöitä, ruokokidesokeria, kissanruokaa, vaippoja ja raakapatukoita välipalaksi..  Joskus myös herkkuja paistopisteeltä tai muuta extraa: vaniljatankoja tai kondensoitua maitoa leivontaan. Urheiluvaatteitakin, ne on hyviksi todettu ja testattu! 

Muualta haemme sitten esimerkiksi linssejä, kikherneitä, rahkojen aateliin kuuluvaa Fit-rahkaa ja Koskenlaskijaa. Pienet täydennykset saatetaan kipaista Jukka kipaisee lähisiwasta, mutta välillä haetaan kaikki ruokaviikon tavarat isommasta marketista ja poikkeuksetta tällaisten reissujen jälkeen todetaan, että olisi kannattanut käydä Lidlissä. :D Meidän ostoskorin sisällöllä hintaero on oikeasti tuntuva. Tasaisin väliajoin täydennellään noita ei Lidlistä saatavia -asioita enemmän kerralla, jonka jälkeen voi taas käyttää vain yhtä kauppaa. 

Niin että menkää Lidliin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti