maanantai 31. lokakuuta 2016

Lokakuusta

Ihan kiva: Bookbeatin kokeilujakso. Olen oikeastaan vain kuunnellut kirjoja, e-kirjoja en tykkää lukea, valitsen rehellisen kirjan kirjastosta paljon mielummin mitä luen pieneltä puhelimen näytöltä. Mutta äänikirjat, yksi maailman parhaimpia keksintöjä! 
Ihan hanurista:  Jukan yläraajavamma! Luvassa pitkiä päiviä meille kaikille :D
Olisi saanut jäädä väliin:  Väliin olisi voinut jäädä joogan ja iltalenkkien skippailut! Vitsit, oon kyllä oikea sohvaperunoiden kuningatarpottu! Jospa äänikirjat pistäisivät vähän vipinää kinttuihin. 
Olisi voinut ottaa uusiksi:  Kasvohoito! Vihdoin sain aikaiseksi käyttää valmistujaislahjaksi saadun lahjakortin. 
Niin ja näin:  Atopiahommat. Välillä sitä meinaa ilahtua hyvin nukutusta öistä ja hyväkuntoisesta ihosta, mutta sitten todellisuus läsähtää vasten kasvoja ja taas valvotaan ja rasvataan yötä myöden. Tekisin mitä vain, että saisin lapseni ihon terveeksi! 
Parhaat naurut:  Tyttöjen illan taksisählingit ja Väinön mahtavat sanavalinnat: "Katso äiti kuinka runsaasti maitoa!".
Kuukauden kohokohta: VASU-keskustelu. Saatiin maailman paras hoitopaikka, aivan ehdottomasti! Oli mahtava kuulla henkilökunnan ajatuksia ja kertomuksia Väinön päivistä. Ihana kuulla, että kaikki sujuu. Edelleen olen myös äärimmäisen kiitollinen siitä, että ollaan voitu aloittaa hoito pikkuhiljaa lyhyillä päivillä, täysin oikea ratkaisu meille.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti