lauantai 12. marraskuuta 2016

Pinaattilätyt & Suuri Sarjalistaus

Eilen kesken kiihkeimmän Netflixin tuijottamisen muistimme, että pinaattilättytaikina tekytyi jääkaapissa jo toista vuorokautta. Ei auttanut kuin nousta paistamaan. Kahdella pannulla homma sujui joutuisasti, mutta jotain oheistekemistä piti keksiä. Listanaisen miehenä Jukka keksi, että pisteytetään yhdessä katsomamme sarjat paremmuusjärjestykseen. Pähkäilyn lomassa tuli myös mieleen, että olisi pitänyt nimetä kissa Kevin Spaceyksi aikanaan! Mikä loistava nimi kissalle.

Tässä siis meidän lista. Pisteet perustuivat muun muassa mielikuviin, hatariin muistoihin ja tunnelmiin sekä tunnariin. Ykkönen oli kiistaton, muita sitten mietittiin enemmän tai vähemmän. Minä arvostelin Chef´s Tablen toiseksi parhaimmaksi, Jukka puolestaan heitti sen aika häntäpäähän. Mutta silti kummaltakin vahva suosistus tälle inspiroivalle sarjalle, löytyy Netflixistä ja on varmasti ruokaa rakastavien mieleen.

1. House of Cards
2. Moderni perhe
3. HIMYM
4, Suits
5. Chef´s Table
6. Täydelliset naiset
7. Orange Is The New Black
8. Silta
9. 24
10. Kimmo, House of lies

Ja koska listan näkeminen hieman kauhistutti (aika monta tuntia kulutettua aikaa..!), ajattelin pyytää, että Jukka ryhtyy taas lukemaan kirjaa ääneen iltaisin. Hän tykkää lukea, minä tykkään kuunnella. Jackpot! 

Pinaattilätyt: 5dl ternimaitoa, 2dl vehnäjauhoja, 1tl suolaa, pakastepinaattipussi sulatettuna.
Sekoita, turvota, paista!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti