keskiviikko 7. kesäkuuta 2017

Kulunut kuukausi: 5/2017


Ihan kiva: En oikein tiedä vielä itsekään mitä tapahtui, mutta sain vakituisen työpaikan juuri sieltä, mistä olen aina (okei okei, aika pitkään) halunnutkin. Kävi niin, että edellinen työsopimus lähestyi loppuaan ja kuinka ollakaan, hetkeä ennen vanhan loppua sain kutsun uuden työn haastatteluun, ehdin viettää pitkän viikonlopun ja sitten heti maanantaina aloitin uudessa paikassa. En vieläkään voi uskoa tätä todeksi! 
Ihan hanurista: Lähipiirin sairastelut ovat juuri sieltä.
Olisi saanut jäädä väliin: Turvonneet silmäluomet ja muut allergiaoireet. Ihmiskokeen tulos: edelleen allerginen. 

Olisi voinut ottaa uusiksi: Oli taas niin ihana saada meille vieraita! Väinö pääsi mummolaan yökylään ja me puolestamme saatiin kavereita tänne meille. Kuuma sauna ja kylmä juoma, kippistelyt työnaisille ja sellaisille jutuille. Vain ihanaa. 
Niin ja näin: Uudet rutiinit, uusi arki.. kuulostaako tutulta laululta? Minusta ainakin. Mutta nyt huomaan huojentuneena, että tämähän sujuu jo aika kivuttomasti. Osaan helposti heittää muut asiat hattuhyllylle odottamaan (täytyy kyllä todeta, että ihan kaikkia asioita ei kannata, esimerkiksi liiton jäsenmaksua..!) ja keskittyä uuteen ja ihmeelliseen ymmärtäen oman kapasiteetin rajallisuus uuden äärellä.
Parhaat naurut: Kaveri-illan käkätykset ehdottomasti.
Kuukauden kohokohta: Pienen matalalla liitämisen ajanjakson jälkeen koko kulunut kuukausi oli huippu. Tässä tunteessa leijutaan toivottavasti vielä pitkälle kesää.