torstai 7. tammikuuta 2016

Ukona -30 astetta, sisällä lämmitellään Netflix-takan äärellä

Hei hulinaa!
Taisi maanantaille tulla kaksi ajatusta viikon alkuun, mutta ajattelin että ihan hyvä niin, olkoot siinä. Maanantait monesti vaativat vähän enemmän.

Meidän maanantaihin kuului yksi täpötäysi auto ja ajomatka omaan kotiin. Muut päivät onkin purettu laukkuja, pesty pyykkiä, kirjoitettu opparia ja sen sellaista. Ulkonakin paukkuu aivan valtava pakkanen! Väinö ja Jukka kävivät pikaisella postinhakureissulla tuossa laatikolla, takaisin tuli punaposkinen poika joka jo ovelta huuteli, että "äiti, aivan kamalan kylmä tuolla!". Kiitin tiedosta tyytyväisenä, eipähän tarvitse tuntea huonoa omaatuntoa läppärin ääressä möllöttelystä.

Taitaa vähän hiljentyä tämä blogi nyt, seuraavat kaksi viikkoa nakuttelen kovin tiiviisti tuota opinnäytetyötäni, käyn viikonlopun koulutusreissulla ja reissaan väliä Seinäjoki-Toholampi. Koulu alkaa onneksi vasta viikolla neljä, sen saman viikon alussa lähetän työn opettajille seminaaria varten, sitten hieman fiksailuja vielä (toivottavasti vain hieman), maturiteetti ja sitten se olisi siinä. Aika uskomatonta.

Ai niin, se Netflix-takka. Joko olette katsoneet? ;) Tunnelman luoja takattomalle ihmiselle! Lämmittää ainakin mieltä jos ei muuta.