tiistai 31. toukokuuta 2016

Kotona, Kokkolassa

Viime viikolla Jukalla oli synttärit, minä valmistuin, vietin omia synttäreitäni, kannoimme tavaramme Seinäojoelta Kokkolaan, purimme ne ja asetuimme. Hyvästelimme naapurin mummon, halattiin ja herkistyttiin. Mutta kyllä vaan on ihana olla täällä, kotona!

Nyt päällimmäisenä mielessä on päiväkotipaikka-asiat ja hyvän grillin löytäminen. Aikamoinen grilli pitää ollakin, että päihittää Samburgerin! :D Tavarat ovat löytäneet paikkansa ja asunto tuntuu kovin jo kodilta. Viimeksi kesti paljon kauemmin kotiutua muuton jälkeen, mutta nyt kaikki on tapahtunut nopeasti. Ehkä syy on siinä, että muutimme lapsen kanssa? En tiedä, mutta hyvä näin! Väinökin on ollut innoissaan ja sopeutunut paljon paremmin mitä ajattelin. Pieni mies osaa aina yllättää.

Välillä on sellainen hullunkurinen lomafiilis. Että aivan kuin olisi vuokrannut loma-asunnon ulkomailta (täällä on ollut todella lämmin) ja siellä sitten hääräilisi arjen asioita, kaikki hieman hukassa ja aina väärässä kerroksessa. Iltaisin olemme istuneet sohvalle onnesta ymmyrkäisinä, miten meillä kävikin tuuri tämän asunnon kanssa!

Toivottavasti arki asettuu entisestään ja kirjoittelurutiinikin palaisi, aikaa nimittäin on.

Kesäloma, siis ihan oikea loma!