torstai 30. maaliskuuta 2017

Kulunut kuukausi 3/2017
Ihan kiva: Kevätvilli ihan kaikessa ja kaikkeen liittyen! Ruoanlaitto innostaa, puutarhakalusteet sulattaa sydämen ja pyöräilykin houkuttaa. Tennarit ja nahkatakit, kuravaatteet ja kivet kengissä. Ei ole parempaa!
Ihan hanurista: Hmm onkohan kukaan muu sattunut vilkaisemaan ikkunoitaan nyt kun aurinkokin paistaa? Vannon, että pesimme omamme aika vasta. Ehkä syksyllä. Tai sitten kesällä. Ei auta, täytynee tarttua luutuun, etikkaveteen sekä sanomalehteen ja ryhtyä hinkkaamaan. Kolmessa kerroksessa ja kuusi pintaa per akkuna.
Olisi saanut jäädä väliin: Keskustelu Väinön kanssa hoitopaikan sulkemisesta. Sydän ritisee, ja pieni mies on niin urhea. 

Olisi voinut ottaa uusiksi: Viime viikonloppuna meillä oli yövieraita, ja vaikka tein kaikkeni, ei potkunyrkkeilytaitoni tuottaneet pleikkarin äärellä toivottua tulosta. Revanssi!
Niin ja näin: Työ-koulu-työ-koulu-unelma-työ-koulu... Taidan toistaa itseäni kuukaudesta toiseen. Ehkä seuraavaksi ennustajalle, selvänäkijälle? Tai Tarot-kortit, anyone?
Parhaat naurut: Ihana huomata, että nauratti! Paljon ja monesti. Oli kiva kuukausi ja kavereita. Ilmeisesti kevät saa kaikki mörrimöykyt ulos koloistaan. 
Kuukauden kohokohta: Kaikkiin rukouksiin vastattiin ja kuulin, että muuttokuormaa kasataan kohti Keski-Pohjanmaata. Jos saa kuulla saavansa parhaan ystävänsä monta sataa kilometriä lähemmäksi, ei tarvitse kohokohtaa paljoa miettiä.