perjantai 6. huhtikuuta 2018

Kulunut kuukausi 3/2018


Ihan kiva: Korrektia tai ei, kivaa oli kun kausi loppui! Loppumetrit kuluivat etanavauhdilla ja välillä tuntui, että ei vain jaksa enää aikatauluttaa arkea reikäpallon ehdoilla. Välillä mikään ei voisi olla mieluisampaa kuin istua katsomossa, välillä sitä uupuu niin, että tekee mieli piilottaa kaikki lajiin liittyvät välineet. Loppukausi oli enimmäkseen jälkimmäisiä ajatuksia! 
 
Olisi saanut jäädä väliin: Väliin olisi saanut jäädä liikunnan väliin jättäminen. Kolme kertaa pääsin balettiin, mutta siihen se jäikin. Edelleen sohvaperunoiden kuningatarpottu ilmoittautuu! 


Olisi voinut ottaa uusiksi: Käytiin perheen kanssa Kalajoella päiväretkellä ja ajeltiin kotiin Himangan mummolan kautta. Menomatkalla tein loistavia löytöjä Himangan paikalliselta SPR:n kirpputorilta, joka on kyllä paras kaikista. Suosittelen, jos on asiaa sinne suunnille.

Niin ja näin:  Ylityöt lihottavat lompakkoa, mutta verottavat jaksamista aina jonkin verran. Viime aikoina olen tehnyt aika paljon töitä, ja nyt odotan aika malttamattomana vähän iisimpää toukokuuta. Kolme lyhennettynä työviikkoa kuulostaa vain ihanalta! Suunnittelen kevätsiivoja ja synttärijuttujen järkkäilyä. 

Parhaat naurut: Tässä kuussa lapsemme sanoi sen ensimmäisen kerran: "Äiti, anna rahaa!".  Vieläkin naurattaa, niin pontevasti käsky kajahti ilmoille! 

Kuukauden kohokohta: Kotoilu ja kivat tekemiset koko perheellä ilman painetta aikatauluista. Tuntuu kuin rauha olisi laskeutunut taloon. Koko ajan ei tarvitse olla menossa tai tulossa, ruoan ei tarvitse olla valmiina tietyllä kellonlyömällä eikä tarvitse mennä yksin nukkumaan. Voi käpertyä, kaivaa lautapelit esiin ja kokkailla porukalla. Ihana arki!