tiistai 12. huhtikuuta 2016

Seinäjoki-ikävä: Ruokapaikat

Kun on kahdeksan vuotta asunut samassa kaupungissa, on arkeen istunut asioita, joita ympäristön vaihdoksen myötä jää kaipaamaan. Ehkä joku saa näistä vinkkiä, minne Seiniksellä kannattaa suunnata! Ensimmäisenä tärkein, eli ruokapaikat. Eli missä täällä kannattaa syödä?

FC Casa Grande
Kaupungin parhaat pizzat, ehdottomasti! Kesällä ihana terassi. Sisätiloissa vähän käry haisee, eikä ilmastointi oikein pelitä, mutta ruoka on sen arvoista.
Kurkkaa lisää --> http://www.fccasagrande.fi/

Pikku Paussi
Sympaattinen, itsetehtyjä herkkuja tarjoava kahvila-konditoria josta saa myös lounasta. Hinta-laatusuhde erinomainen, joka kerta hämmästelemme kuinka niin hyvää saa niin edullisesti! Paikka on pieni ja asiakaspaikkoja vähän, mutta syötäviä saa myös mukaan.
Kurkkaa lisää --> http://www.pikkupaussi.fi/

Holy Smoke
Kaupungin parhaat hampurilaiset! Industrial-henkinen sisustus ja vaatteisiin tarttuva savunhaju. Talvella kylmä, kesällä kuuma. Toivottavasti kesäksi tulee terde?!
Kurkkaa lisää --> http://www.holysmoke.fi/etusivu

Samburger
Meidän grilli. Tänä vuonna ollaan käyty autoluukulla ehkä viidesti sillä verukkeella, että kohta ei enää ehdi! Tilatkaa Samburger-special juustolla, lupaan, että ette pety.
Kurkkaa lisää --> http://www.samburger.fi/

Juurella
Yhden kerran perusteella voin todeta, että todellakin vierailun arvoinen paikka. Pöytävaraus taitaa olla melkeinpä pakollinen, ainakin viikonlopuiksi. Vähän parempaa päälle ja matkalle ruokamaailmaan! Ihana, ihana, ihana paikka!
Kurkkaa lisää --> http://www.juurella.fi/

Cafeteria Salotta
Lounaspaikka vailla vertaa!
Kurkkaa lisää--> http://www.salotta.com/