torstai 14. huhtikuuta 2016

Inspiraatiosta

Taidan olla ihminen, joka inspiroituu helposti ja myös kaipaa arkeensa ja elämään asioita, jotka inspiroivat. Rakastan sitä innostunutta tunnetta joka saa ajatukset laukkaamaan, mielen suunnittelemaan ja lopulta tarttumaan toimeen.


Inspiraatiota haen moniin eri asioihin ihan tietoisestikin. Pukeutumiseen, ruoanlaittoon ja leivontaan, sisustukseen ja jopa siivoamiseen! Myös ammatiin ja koulutukseen liittyviin asioihin, hyvinvointiin ja itsetuntemukseen liittyen... Joskus jopa todella epätyypillisesti vaikka askarteluun! Nautin tutustua toisten ideoihin ja aikaansaannoksiin, päästä hetkeksi toisen mielen maailmaan ja nähdä sielun silmin prosessi innostuksesta toteutuksen kautta lopputulokseen.


Usein tuntuu, että jo pelkästään elämä ympärillä on ehtymätön inspiraation lähde jos vain keskittyy sitä tutkimaan! Ihmiset ympärillä, kauniit asiat, pienet ja merkitykselliset hetket tai ohimennen kuullut keskustelunpätkät.. Mikä vain voi toimia inspiraation lähteenä! Monesti myös hakemalla haen inspistä, Pinterestistä, Instagramista, kirjoista ja lehdistä.


Nautin ympäristön kauneudesta, esimerkiksi siitä hetkestä kun lumi tippuu puun oksalta jättäen oksan kovin paljaaksi, lumettomaksi. Silloin tuntuu, kuin olisi nähnyt salaisuuden. Kun viimeksi ajelimme Seinäjoelle, näin tähdenlennon. Taivas oli aivan upea ja tähdenlentohavainto sai minut melkein itkemään, hetki oli niin kovin kaunis. JA kuinka hienoa onkaan keskustella jonkun kanssa niin, että aika menettää merkityksensä ja yhtäkkiä huomaa tuntien kuluneen. Tällaisen kohtaamisen jälkeen tuntuu kuin leijuisi, ja se tunne saattaa kantaa päiviä.


Nyt inspiroi kevät, ja tuleva kesä!
Kesä on ihmisen parasta aikaa, vai miten se meni?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti