maanantai 9. toukokuuta 2016

11 juttua minusta

1. Kirjoitan listoja. Ihan kaikesta ja joka päivä.
2. Puhtaan pyykin laittaminen narulle kuivumaan on arkipäivän tetristä parhaimmillaan! Välillä pelailu menee vähän överiksi, ja saatan siirrellä Jukan asettelemia vaatteita toiseen järjestykseen, jotta pääsen parhaimpaan mahdolliseen lopputulokseen.
3. Kun Väinö aloitti syömään itse, päätimme, että emme hermostu ruokasotkuista ja lupaus on pitänyt. Helpottaa elämää kun ei tarvi nostaa kierroksia jokaisesta raejuustosta matolla tai kaatuneesta maitolasista, vaan suhtautuu niihin ikään kuin pakettiin kuuluvina juttuina. Tiedän, että jos tästä asiasta ei olisi keskusteltu, hermostuisin varmasti säännöllisen epäsäännöllisesti, koska yleensä inhoan, inhoan, inhoan ruokasotkua.
4. Täytän pian 24, ja ensimmäistä kertaa on olo, että en ole liian nuori, vaan ihan sopivan ikäinen.
5. Pesen pyykit ruokasoodalla, etikalla ja Marseille-saippualla.
6. Muutama viikko sitten opin täydellisen munakokkelin salat, ja sitä onkin syöty siitä lähtien.
7. Välillä on todella vaikeaa muodostaa päässä pyörivät ajatukset sanoiksi, puheen ja ajatusten vauhdeissa kun on valtava ero! Pään sisäinen neronleimaus saattaa muuttua matkalla puheeksi käsittämättömäksi ja epäloogiseksi pälpätykseksi.
8. Voin syödä todella suuria annoksia ruokaa. :D
9. Viihdyn usein paremmin poikaporukassa kuin naislaumassa.
10. Haaveilen yhteisestä lomasta Jukan ja kavereiden kanssa: päivisin kaikki voisivat tehdä omia juttuja, vaikka pelata golffia tai lueskella altaalla, ja iltaisin sitten porukalla syömään ja sellaista. Ilman lapsia, toim. huom.
11. Palautin tänään viimeisen ammattikorkeakoulun koulutehtävän. Holy shit.