maanantai 27. marraskuuta 2017

Kulunut kuukausi 11/2017Ihan kiva:  Olen uskaltanut tässä kuussa vaikka mitä! Hammaslääkäriinkin tuosta vain, ja balettitunneilla horjahtelen eturivissä. Kumpaakaan en olisi ihan hetki sitten uskonut tapahtuvan. Lisäksi tässä kuussa parin kuukauden säästökuuri toi toivottua tulosta ja nettipankin säästöpossu kiitti, kun tavoite tuli täyteen.
Olisi saanut jäädä väliin: Kunnon kaatuminen viikonloppureissulla. Enpä ole noin kipeästi ja komeasti koskaan ennen lentänytkään, en nokalleni, vaan perseelleni ja selälleni. Mitään ei murtunut, mitä nyt istuminen on vähän tuskaa ja iho mielenkiintoisen värinen paikkapaikoin.

Olisi voinut ottaa uusiksi: Joskus hyvää kannattaa odottaa, ja joskus sitä taas herää huomaamaan että odotus olikin koko homman suurin anti. Tässä kuussa kävin yksin reissussa ja Blue Fox kävi Karhun kaadossa. Kummastakin toivotan uusinnan tervetulleeksi heti tilaisuuden tullen. Ja hei, työpaikan pikkujoulut!
Niin ja näin: Työnkuvan muuttuminen on aiheuttanut hieman ristiriitaisia tuntemuksia, mutta eiköhän tämä tästä! Pitänee ajatella, että osaamisen karttuminen ja työssä kehittyminen ovat aina positiivisia asioita, vaikka ne nyt vähän ylimääräistä tuovatkin mukanaan.
Parhaat naurut: Tässä kuussa on kyllä naurattunut niin, että poskiin sattuu. Olen nauranut töissä, kotona, työmatkalla, kavereiden kanssa ja itsekseni. 
Kuukauden kohokohta: Ihana ystäväperhe kutsui syömään puolen kuun paikkeilla, ruoka oli niin hyvää ja seura mitä parhainta.