perjantai 4. toukokuuta 2018

Viikon suosituksetTykkään itse lukea lyhyitä ja napakasti kirjoitettuja listoja suosituksista koskien ihan kaikenlaisia asioita: ruokaa, sarjoja, kirjoja, arjen oivalluksia tai pieniä elämää helpottavia vippaskonsteja. Näistä tällaisista kun saattaa saada ihan uusia ajatuksia tai ideoita arjen sujuvoittamiseksi tai ihan vain mielen ja päivien piristykseksi. Lisäksi on aika mielenkiintoista huomata, kuinka erilaisia listoja erilaiset ihmiset saavat aikaan, ja mitkä asiat kenenkin arjessa painottuvat tai yleensäkin kiinnostavat.

Siispä tämän viikon suositukset, olkaa hyvät! 

- Helsingin Sanomien Aamusauna-podcast "pui aamun puheenaiheet". Noin 15 minuutin mittainen podcast nostaa esiin muutaman aamun ajankohtaisimmista uutisista keskustellen ja eri näkökulmia avaten.

- Netflix ja Rahapaja! Niin koukuttava, jännittävä, karmaiseva ja mielenkiintoinen sarja. Jaksot ovat aika pitkiä, mutta yksi jakso iltaan onkin ihan riittävä. Kokovartalokipsi kun on aika rankka olotila (vaikka tyyny olisikin silmien edessä ja välillä telkkarista äänet pois päältä).

- Helpoin ja ihanin kasvonaamio: 2tl hunajaa ja yhden probioottikapselin sisältö sekoitettuna. Levitetään kasvoille ja annetaan vaikuttaa! Eilen hengailin hunajat naamassa liki tunnin, sotkin samalla sekö yöpaidan että aamutakin, mutta se oli ehdottomasti sen arvoista.

- Konjac-kasvosieni. Pintakuivan ja välillä kuivuudesta hilseilevän ihon lempeä pelastaja ja herättäjä. Lisätietoja vaikkapa täältä

- Vispipuuro eli lappapuuro: yleensä puolukoista, mutta myös puna- tai mustaherukoista, tyrneistä, mustikoista.. Siivilään jäänet marjojen rippeet pakastan ja heitän myöhemmin pieninä annoksina blenderiin muiden smoothieainesten joukkoon. Aika helppo keino välttää keittiössä syntyvää ruokahävikkiä.