keskiviikko 24. helmikuuta 2016

Tänään ilahdutti

Tänään ilahduin monesta pienestä asiasta, ja ajattelin, että kerta virta ei riitä mihinkään suuremman tai syvällisemmän kirjoittamiseen, jaan ne teidänkin kanssanne. 

Aamulla ajaessani Kokkolaa kohti, ilahduin huomatessani, että työpaikan pihaan kurvasi samaan aikaan kanssani sama auto kuin muutamana muunakin aamuna. Olen tuntemattoman ihmisen kanssa samalla aikataululla liikenteessä, hauskaa. :)

Ilahduin myös, kun keskustelin erään henkilön kanssa ja yhtäkkiä huomasimme, että olimme lukeneet saman kirjan. Se kirja oli Kon Marin Siivouksen elämänmullistava taika. Silkkaa sielujen sympatiaa siis.

Sain iskältä auton lainaan pariksi päiväksi, penkinlämmitin on s u p e r! Aamujen pelastus.

Kävimme koko perheellä ulkosaunassa ja otimme lölykiuluun lunta! Väinö viihtyi, ja lumisota taisi meidän aikuistenkin mielestä olla ihan mukavaa...!

Lähetin tänään työhakemuksen.

Tuntuu, että tällä hetkellä elämä heittää tielleni oikeita asioita, kunhan vain keskittyy ne näkemään. Se on hyvä tunne se.

Tänään aion olla puoli kymmeneltä jo unessa, kello soi kuudelta. Mielenkiintoinen päivä edessä, ja illalla pyrähdys Seinäjoen kotiin.