perjantai 30. joulukuuta 2016

Helpoiten hyvää huomiselle!


Nyt on puhe oikean alakulman auringonvärisistä patonginpaloista.
 (Pekoni-parsakaalisalaattikin toki toimii aina, googlaa Jamie Oliver!)


Tarvitset: paistopisteestä patongin, pehmeää, levitettävää vuohenjuustoa, kypsän persimonin. 

Tee näin: leikkaa patonki siivuiksi, pistä pellille, voitele vuohenjuustolla ja käytä uunissa n. 200 astetta reilu viisi minuuttia. Kuori ja leikkaa persimonista puolikuun muotoisia ohuita siivuja, ja asettele ne uunista tulleiden patonkien päälle. Sit syö!

Juo: Koko perheelle Pommacia tai Alkosta alkoholitonta Lehtikuohua (tämä), aikuisille hyvää olutta lähikaupan erikoisoluthyllyltä tai skumppaa, valintaperusteena nätti pullo tai kiva nimi. 

Rakettijutut: Tähtisädetikkuja

Muut ohjelmanumerot: Ehdottomasti Illallinen yhdelle telkkarista, sauna ja lautapelejä