sunnuntai 1. tammikuuta 2017

Mennyt ja tuleva 2/2

Hei, ja hyvää alkanutta vuotta! Moni vuodenvaihde on kulunut niin, että olen päättänyt olla lupaamatta mitään. Lupauksia en nytkään tee, mutta toiveita ja tavotteita ajattelin kirjoittaa ylös. Ne kuulostavat omaan korvaan paremmilta, jotenkin helpommin lähestyttäviltä ja arkisemmilta. Ei suuren suurta listaa, vain muutama tärkeä kohta. Pysyvät ehkä mielessäkin.

Vuonna 2017

- Toivon löytäväni aidon, koukuttavan liikunnan ilon. Haluan, että lähden liikkeelle siksi, että siitä tulee hyvä mieli, hyvä olo ja kevyempi pää! Ilmeisesti tämä vaatii sitkeyttä ja oman lajin löytymistä. Ajattelin jatkaa joogalla ja palata vanhan tutun pariin, ja lähteä uimaan muuallekin kuin lastenaltaaseen. Toivon, että loppuvuodesta voin sanoa, että ilman liikuntaa olo on orpo.
- Aion saada töitä.
- Loppuvuodesta aloin pitkästä aikaa oikein kunnolla lukea kirjoja. Toivon, että sama tahti jatkuu! Ihanaa, että lukuilo on taas löytynyt. Puhelimeni muistikirjassa on kohta, johon listaan kirjoja, jotka haluaisin lukea. Aina kun kiinnostava tulee vastaan, kirjoitan sen ylös ja sitten sopivan hetken tullen klikkaan kirjaan varauksen netissä. Niin kätevää!


- Aina kun suunta tuntuu olevan hukassa, toivoisin muistavani istahtaa vaikkapa unelmakartan äärelle. Konkreettinen tekeminen omien toiveiden, unelmien, haaveidein ja tavotteiden selvittämiseksi on äärimmäisen rentouttavaa ja myös silmiä avaavaa. Edelleen ihmettelen tämän menetelmän voimaa. Tarkemmin voi lukea tästä.


- Aion edelleen tehdä niitä asioita, jotka tekevät saavat minut voimaan paremmin ja tuovat mukanaan onnea, iloa, inspiraatiota. Kirjoittelen, tänne ja pöytälaatikkoon, aion tilata jonkun kivan lehden, kutsun ystäviä syömään, nukun välillä aivan sikamaisen myöhään, vien aviomieheni treffeille, vietän aikaa välillä yksin kotona ja annan Jukan tehdä samaa. Pieniä asioita arjessa, joilla on valtava merkitys. 
- Opettelen reilummaksi riitelijäksi.
- Aion käydä kasvohoidossa aina vuodenajan vaihtuessa. 
- Selvitän ennen kesää, että voiko Kälviän eläinpuistoon ostaa kausikorttia..!