keskiviikko 6. kesäkuuta 2018

Kulunut kuukausi 5/2018Ihan kiva: Aikamoisen tapahtumarikas toukokuu! Huhhuh. Kun katson kalenteria taaksepäin, ei loppukuun väsymyksen multihuipentuma ole mikään ihme.

Mutta hei, paljon tapahtui ja liki pelkästään ihania juttuja! Oli alkukuusta pari Ompeluseuran tapahtumaa, pari pidennetty viikonloppua, äitienpäivä, synttäreitä, ruokavieraita ja illanistujaisia, lenkkejä ja lääkärireissu, neuvolakäynti ja perhepäivähoidon ulkoilutapahtuma. Kävin myös ulkona, sain uusia tuttavuuksia ja Jukka kävi Helsingissä parturissa ja sertifikaattikokeessa. 
 
Olisi saanut jäädä väliin: Odotin Kokkolan City Run -tapahtumaa ihan kauheasti! Päätin juosta 6km ajanotolla, kävin lenkillä ja valmistauduin henkisesti. Ja sitten kinttu tulehtui niin, että sain kymmenen päivän antibioottikuurin ja aikamoisen paniikin. Loppu hyvin, kaikki hyvin ja ensi vuonna uusi yritys. 


Olisi voinut ottaa uusiksi: Vaikka juoksut jäikin juoksematta, sain työkamut meille after run -illanistujaisiin ja kuten työkavereiden kanssa usein tuntuu käyvän, tämäkin ilta oli sellainen, jota muistellaan pitkään! Myös äitienpäivän viikonloppu oli ihana, samoin helatorstain brunssi ystäväperheen kanssa. Ja Jukan kolmekymppiset. 

Niin ja näin:  Loma kolkuttelee takaraivossa ja välillä päivät tuntuvat venyvän purukumin lailla. Hetket ennen ovat aina niitä pisimpiä ja pahimpia! Aika matelee ja keskittyminen on vaikeaa. Kuitenkin töissä on edelleen kivaa, vähän alkaa vain jo väsyttää. 

Kahden töissäkäyvän vanhemman arki on luonut myös uusia haasteita. Ja kyllä, olen todella kiitollinen siitä, että meitä on kaksi! Mutta uuden opettelua silti. Siirryimme taas kauppakassi-palvelun tyytyväisiksi käyttäjiksi ja yritämme epätoivoisesti miettiä, millon tehdään ruokaa, milloin siivotaan ja kuka menee jalkapallokerhoon lapsen kanssa..! 

Parhaat naurut:  Voi monet, monet, monet naurut olivat parhaita, hengästyttäviä ja vähän itkettäviäkin, vatsaan sattuvia ja hysteerisiä. Ihana toukokuu! 

Kuukauden kohokohta: Ehdottomasti se, että Jukan kova työ palkittiin ja mies on sertifioitu. Olen niiiin ylpeä ja onnellinen puolestaan!